Bekijk, vergelijk en bespaar direct op uw maandelijkse lasten op bezuingen.nl >

Additional menu

Op Energie bezuinigen!?

Het is mogelijk om tientallen euro’s per maand te besparen op je energierekening. Doe gratis de onderste vergelijking met onze energie vergelijker. Energie vergelijken was nog nooit zo makkelijk en snel en zie gelijk bij welke aanbieder je het meeste kan besparen. Bezuinigen op energie hoeft niet moeilijk te zijn. Mocht je een partij hebben gevonden met een scherpe prijs, dan kun je via “Aanvragen” meer informatie vinden en gelijk het desbetreffende energiepakket aanvragen.

Elk huishouden kent haar maandlasten en wil hier niet té veel voor betalen. Met bezuinigen.nl kunt u uw maandlasten verlagen en kiest u de goedkoopste leverancier me de onafhankelijker vergelijker. Er zijn veel verschillende maandlasten waar u enorm op kunt besparen. Op energie bijvoorbeeld kunt u al snel 450-500 euro besparen. Bezuinigen.nl help u met de gratis onafhankelijke vergelijker.

GEMAKKELIJK EN SNEL VERGELIJKEN
Binnen 8 á 10 minuten van uw tijd heeft u een compleet overzicht wat u kunt besparen. Met onze vergelijker kun je óók tijdens het vergelijken, filteren op prijs, looptijd, duurzaamheid, type contract en de recente welkomstpremie wordt getoond. Bezuiniggen.nl biedt u de mogelijkheid om zelf te kiezen voor de goedkoopste en/of de beste energieleverancier. Ook kunt u kiezen voor de aanbieder die het beste beoordeeld wordt op bijvoorbeeld duurzaamheid of klanttevredenheid.

VERGELIJKEN, BESPAREN EN OVERSTAPPEN

Het vergelijken van energieleveranciers kan u tot wel 500 euro besparen. Het is een kleine moeite en dit is het zeker waard! Bezuinigen.nl helpt u om dit klusje gemakkelijk te klaren. Als uw onafhankelijke vergelijker is het ons doel om te zorgen dat u de juiste keuze maakt. Op een overzichtelijke en transparante manier, is het voor iedereen mogelijk om stroom en gas te vergelijken.

Op bezuinigen.nl vindt u nog veel meer informatie om te besparen op uw maandlasten. Hier kunt u zowel besparen op uw tv, internet en bellen en op al uw verzekeringen. Wij bieden u de mogelijkheid om telefoonabonnementen te vergelijken die het beste bij u passen. U kunt kiezen tussen sim-only en/of telecom abonnementen. Ook kunt u alles-in-één leveranciers vergelijken. Met al deze mogelijkheden kunt u enorm besparen.

Besparen op energie

Het verbruik van gas en elektra heeft ook veel invloed op de vaste lasten. Je moet daar al gauw tussen 150 en 300 euro per maand voor op tafel leggen. Bij het besparen op energiekosten heeft een lager gasverbruik vier keer zoveel effect op de energierekening dan een lager elektriciteitsverbruik. Als je een gasketel hebt voor douchen en verwarmen kun je daarop met simpele aanpassingen in je gedrag veel op besparen. Een goed inzicht in je verbruik is essentieel. Energieleveranciers hebben hiervoor handige gratis tools beschikbaar. Het loont ook om jaarlijks over te stappen, alleen al vanwege de aantrekkelijke welkomstbonussen.